- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 83
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сироп "Персик" ТМ Maribell дає солодкий, запашний смак та бажаний аромат. Додаючи цей сироп у напій чи десерт, створюєте яскравий настрій та солодкий смак.
Класичний рецепт Белліні
стиглі білі персики – 5 штук;
ігристе вино просекко – 750 мл;
цукор - 50 грам (необов'язково);
лід у кубиках – 100 грам.
Приготування (кілька порцій):
1. Розрізати персики навпіл, видалити їх них кісточки, часточки очистити від шкірки.
2. М'якуш перем'яти руками і пропустити через сито для отримання однорідної маси.
3. Якщо пюре вийшло несолодким, додати цукор.
4. Охолодити пюре.
5. Змішати в шейкері з льодом три частини ігристого вина та одну частину персикового пюре. Процідити коктейль у келихи для шампанського (флюті) так, щоб лід залишився в шейкері.
6. Прикрасити коктейль шматочком персика чи вишнею. Подавати у холодному вигляді.
Домашній рецепт «Белліні»
Замінимо рідкісні інгредієнти на більш доступні, спростивши технологію приготування. Це мало вплине на смак.
Склад однієї порції:
шампанське (сухе або напівсолодке) - 100 мл;
персиковий сироп
Персиковий пивний «Ег ніг»
75 мл молока,
125 мл пиво темне,
1 перепелине яйце,
15 мл Maribell сироп персик,
20 мл Maribell сироп мед.
Метод: усі компоненти змішати в блендері без льоду, перелити в пітчер і прогріти до 70* капучинатором, перелити в келих.
Келих: милк шийк.
Гарнір: крем з кримеру з медовим сиропом.
Коктейль Смачна хмара
сироп персиковий 20 мл.
ананасовий сік 100 мл.
сироп кокосовий 30мл.
морозиво 60 г.
банан 40 р.
Спосіб приготування:
Використовуючи блендер, з'єднайте інгредієнти і налийте в харикейн. Прикрасьте збитими вершками.
Створіть також "Хмільного серцеїду":
Сироп Персика - 25 мл
Сироп Гренадін - 5 мл
Сік апельсиновий - 100 мл
Горілка – 40 мл
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 700 мл |
Смак | Персик |
Упаковка | Скляна пляшка |
- Ціна: 100 ₴