Що це таке чалди:
Чалди - відносно новий продукт, винайдений італійцями, які просто жити не можуть без кави, і вже визнаний багатьма гурманами. По суті, таким новим він не є – ідея запозичена у одноразових пакетиків з чаєм.
Чалда - саше-фільтр, в який запресована одна порція меленої кави (середня вага - 7 г). Кожен паперовий конвертик поміщений у герметичний пакетик із фольги, що оберігає продукт від передчасного розлучення з ароматом. Більше того, в металізовану оболонку закачано інертний газ, що продовжує термін придатності кавової таблетки, аж до двох років.
На відміну від чайних фільтр-пакетів, чалди призначені для використання у спеціальних чалдових кофемашинах. Чалдова кавоварка хоч і нагадує класичну ріжкову кавоварку з деякими змінами в конструкції, але процес варіння кави в ній значно менш трудомісткий і швидший. Незмінно чудовий результат досягається за рахунок витриманого складу кожної чалди для кавомашини, якісної упаковки і майже повної відсутності людського фактора при приготуванні ароматного напою.
Багато ріжкових кавоварок розраховані на приготування кави як з меленої сировини, так і за допомогою чалдів.
Кава в монодозі — застава ідеального
еспресо!
Індивідуальні порції в чалдах і таблетках для кавоварок
натурально, економно, практично!
1
|
Натуральну каву в зернах і монодозі від визнаних брендів, топінги і сиропи від ТМ Maribell, професійні кавоварки європейської якості. |
2
|
Демократична цінова політика на весь асортимент продукції. |
3
|
Обслуговування та консультації — завжди на високому рівні. Компетентні фахівці завжди допоможуть з вибором товарів. Відправка замовлень протягом доби. |
Правильна упаковка Монодозированный кава має індивідуальну герметичну упаковку, яка є надійним захистом продукції від кисню, вологи, ультрафіолету і т. д. Така упаковка допомагає зберегти всі дегустаційні якості кави до 100 років. |
|
Приготування еспрессо Чудовий еспресо — це справжнє мистецтво, а його приготування вимагає особливих навичок і дотримання певних правил. Тут важливу роль грають і ступінь помелу, і маса кофепорошка для 1 порції. Кава в монодозі — прекрасний варіант, який вже враховує всі нюанси приготування смачного напою. Тут ідеальний помел і точно 7 грам кавового порошку. |
Практична сторона Зручна у використанні кава в монодозі впливає і на охайність кав'ярні, ресторану. Після приготування порції кави можна відразу ж викинути спожиту монодозі, що значно економить робочий час персоналу закладу. |
|
Професійні кавоварки Спеціальні кофеаппараты, встановлені в житлових приміщеннях, офісах, ресторанах, працюють з кавою в монодозі. Використання такого роду продукції значно спрощує експлуатацію обладнання та в принципі процес приготування кави. |
Такого роду продукція є незамінним атрибутом успіху будь-якого кафе або ресторану, запорукою піднесеного настрою працівників офісу, а також гарантією бадьорого початку кожного вашого дня!