Плюси капсульного кави
- Гарантований результат. Приготувати чашку ароматного еспресо зможе навіть дитина. Це чудове рішення для тих, хто не хоче морочитися зі складним ритуалом, прискіпливо вибирати зерна і обладнання, а також витрачати час і сили. Простіше кажучи, коли ви ледве доповзли до кухні в безбожно ранню годину робочого дня, достатньо зробити найпростіші дії, і вже через пару хвилин насолоджуватися бадьорить напоєм.
- Довгий збереження органолептичних властивостей кави, упакованого в капсули. Фахівці десятиліттями ламають списи, сперечаючись про те, чи можна зберігати обсмажену каву, і якщо можна, то як. Висунуті вимоги нагадують сеттінг моторошнуватої казки з великою кількістю обмежень, накладених на героя: мелений зберігати не можна, а зерна можна, але не довго, і бажано в склі, а після того, як розкрили фабричну упаковку, бажано якнайшвидше спожити весь вміст, тому що в ту секунду, як кава стикається з повітрям, він починає втрачати свої якості... загалом, забудьте про це. Капсули зберігають каву в первозданному вигляді на тривалий термін.
- Довге зберігання самих капсул. Пункт, пов'язаний з попереднім, але більш практичний. Купивши запас капсул, ви можете забезпечити себе кави надовго. Протягом не маленького терміну придатності кави збереже свої властивості, не відволожиться, не пересохне і не покриється цвіллю.
- Компактність капсульних кавоварок. Вони навіть менше крапельних кавоварок, які займають дуже мало місця і тому цінуються покупцями. Це крихітне пристрій можна влаштувати навіть на невеликій кухні, до того ж, його легко прибирати й діставати, якщо є така необхідність.