Продавець Aromatico розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
721 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (50) 367-87-58
Миколаїв, Україна
Кошик
інтернет-магазин «Ароматико»

Сироп ТМ Maribell М'ята

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 79

100 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

Сироп ТМ Maribell М'ята
Сироп ТМ Maribell М'ятаГотово до відправки
100 ₴
+380 (50) 367-87-58
менеджер
+380 (50) 367-87-58
менеджер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сироп "М'ята" ТМ Maribell надає свіжість і холодок у смаку, при цьому володіє тонким ароматом. А зелений колір прикрасить страву або напій.

«Тайфун»

10 мл сиропу Імбир
15 мл фреш лимона;
20 мл джин «Капітан Флінт»
2 краплі сиропу «м'ята»

Як приготувати: Білд. Налийте першим шаром сироп Імбир. Другим шаром акуратно, за допомогою барної ложки налити лимонний сік (фреш). Третій шар - джин «Капітан Флінт» - налити також по барній ложці. Сверхе в готовий коктейль додати 1-2 краплі сиропу «м'ята» .

«Тік так»

40 мл світлої самбуки
20 мл сиропу « м'ята»

Як приготувати: налийте в чарку сироп «м'ята» 20 мл. Використовуючи коктейльну ложку, укладіть шар самбуки світлої 40 мл.

Коктейль «Айсберг»

  • горілка - 45 мл
  • сироп «Блю Курасао» - 8 мл
  • сироп «Зелена м'ята» - 22 мл
  • лід

Як приготувати: Змішати в шейкері до повного охолодження. Прикрасити кубиками льоду.

Коктель "ІРЛАНДСЬКИЙ М'ЯТНИЙ"

  • Лід 1,5 склянки
  • Соус «Білий шоколад» 45 мл
  • Сироп «Зелена м'ята» 30 мл
  • Молоко 90 мл

Як приготувати: Змішати в блендері до появи піни. Прикрасити збитими вершками, краплями сиропу М'ятний і гілочкою м'яти.

Коктель "Зелений Фрукт"

  • 20 мл Сироп Грейпфрукт
  • 10 мл Сироп Зелена М'ята
  • Лимонад

Як приготувати: Об'єднати всі компоненти в блендері і змішати до однорідної маси. Налити в склянку додавши лід.

Коктель "Зелений Діамант"

  • 60 мл Горілка
  • 10 мл Сироп Лайм
  • 20 мл Сироп Зелена М'ята
  • 90 мл Газована Вода

Як приготувати: Наповнити шейкер усіма компонентами і енергійно збовтати, додати кубики льоду, налити в келих.

Абрикосовий джулеп
Сік абрикосовий 40 мл
Сироп м'ятний 20 мл
Сік лимонний 20 мл
Для прикраси
Абрикос 0.5 шт.
Рецепт розрахований на 1 порцію.

Спосіб приготування
У склянку, заповнений на 4/5 дрібним льодом налити всі компоненти. Прикрасити половиною абрикоса на шпажці.

М'ятний мороз
40 мл горілка
15 мл сироп М'ята
10 мл сироп Тростинний цукор
80 мл Вершки
трохи льоду

Беремо шейкер. Додаємо в нього горілку, м'ятний лікер і цукровий сироп. Струшуємо 10-12 секунд і перелити в келих з льодом. Доливаємо вершки і трохи перемішуємо.

Болотна твань
60 мл ром темний
20 мл сироп м'ятний
яєчний білок
5-6 листків м'яти

Подрібнюємо листя м'яти і змішуємо з м'ятним сиропом. Збиваємо в шейкері яєчний білок і ром. Перелити в келих. Зверху посипаємо подрібненою м'ятою.

Коктейль з м'ятним сиропом Пабло шот (Pablo's shot cocktail)
Шотландський віскі (скотч) – 60 мл
Кіршвассер – 15 мл
Аперитив Dubonnet Rouge – 15 мл
Лікер Амаретто – 15 мл
М'ятний сироп – 1 б.л.

Приготування Пабло шот: Коктейль з м'ятним сиропом «Пабло шот» готується за методом build. Спочатку неодмінно охолодіть посуд подачі і всі без винятку напої. Першим шаром укладіть скотч, потім додайте вишневу воду і Амаретто. За ними йде червоний аперитив, і в останню чергу м'ятний сироп. Будьте уважні, верстви не можна змішувати. У цій нелегкій справі вам допоможе барна ложка або ніж. Всі шоти, в тому числі і гарячі, п'ють залпом, так сказати здригнувшись. Гарнір або прикраса коктейлю «Пабло шот» не покладаються. Посуд для коктейлю: shot glass

ZEN Green

30 мл горілка
30 мл сироп М'ята
100 гр Ванільне Морозиво
гілочка м'яти

Кладемо морозиво в тепле місце і даємо йому трохи розтанути. Змішуємо всі інгредієнти. Перелити в келих для коктейлів і кладемо гілочку м'яти.


Зелені мрії
Сік апельсиновий 60 мл
Сік ананасовий 60 мл
Сік маракуйї 50 мл
Сироп м'ятний 20 мл
Для прикраси
Ананас шматочок
Рецепт розрахований на 1 порцію.

Спосіб приготування
Всі компоненти разом з кубиками льоду струсіть в шейкері і процідите в стакан для лонгдринка. Шматочок ананаса нанизайте на край склянки.

М'ятний гранизадо
Сік лимонний 20 мл
Сироп м'ятний 10 мл
Содова
Для прикраси,
М'ята-2 гілочки

Спосіб приготування
Сік і сироп змішайте в стакані тумблер і приблизно на три чверті наповніть колотим льодом. За бажанням долийте содової, злегка перемішайте і в коктейль опустіть листя м'яти.

М'ятний тонік
М'ята 4 гілочки
Сироп цукровий 10 мл
Сік лимонний 60 мл
Сироп м'ятний 40 мл
Тонік
Для прикраси
Цедра
Рецепт розрахований на 1 порцію.

Спосіб приготування
Листя м'яти разом з цукровим сиропом розітріть в склянці для лонгдринка. Додайте кілька кубиків льоду, м'ятний сироп і лимонний сік і все добре перемішайте. Долийте тоніком і ще раз перемішайте. Спіраль лимонної цедри навісьте на край склянки.

Тутті-фрутті
Сік яблучний 80 мл
Сік абрикосовий 100 мл
Сироп м'ятний 20 мл
Для прикраси
Яблуко 1 скибочка
Рецепт розрахований на 1 порцію.

Спосіб приготування
У склянку з льодом налити всі компоненти, прикрасити скибочкою яблука (можна консервованого).

Джулеп з морозивом:
- 50 г молока;
- 50 г морозива;
- 30 г вишневого соку;
- 30 г м'ятного сиропу.
Всі інгредієнти збийте за допомогою міксера шейкера або і подайте у високій склянці з соломинкою.


Абрикосовий джулеп:
- 50 мл абрикосового соку;
- 20 мл м'ятного сиропу;
- 20 мл лимонного соку;
- кілька кубиків льоду;
- консервовані абрикоси для прикраси.
Змішайте в стакані соки і сиропи, покладіть лід. Прикрасьте склянку половинками абрикосів і подавайте.

Виноградний джулеп:
- 2 ст. виноградного соку;
- 8 ст. л. м'ятного сиропу;
- 4 ч. л. лимонного соку;
- збиті вершки для прикраси.
Змішайте виноградний сік з м'ятним сиропом, додати свіжовичавлений лимонний сік і знову перемішайте. Розлийте напій по келихах, прикрашеним цукровим "інеєм". Зверху на джулеп викладіть вершки.

Джулеп яблучно-абрикосовий:
- 100 мл абрикосового соку;
- 80 мл яблучного морсу;
- 20 мл м'ятного сиропу;
- кілька кубиків льоду;
- 1-2 консервованих персика для прикраси.
У склянку влийте соки і сироп - все перемішайте. Додайте лід і прикрасьте напій шматочками персиків.

Джулеп з соку чорної смородини:
- 100 г соку чорної смородини;
- 80 г соку сливи;
- 20 р м'ятного сиропу;
- кілька кубиків льоду;
- ягоди для прикраси (можна заморожені або консервовані).
Прямо в склянці змішати соки з сиропом, додайте лід. Готовий джулеп прикрасьте ягодами або шматочками фруктів.


Джулеп "Літній":
- 100 мл соку чорної смородини;
- 80 мл соку малини;
- 20 мл м'ятного сиропу;
- кілька кубиків льоду;
- ягоди малини або полуниці для прикраси.
Влийте в один келих соки і сироп, перемішайте, додайте кілька кубиків льоду. Склянку з напоєм прикрасьте ягодами.

Джулеп "Нефертіті":
- 120 мл гранатового соку;
- 60 мл виноградного соку;
- 20 мл м'ятного сиропу;
- кілька кубиків льоду;
- кружечок лимона для прикраси.
Змішайте соки і сироп, додайте в напій лід і прикрасьте кружечком лимона.

Джулеп з березовим соком:
- 100 мл мінеральної води;
- 30 мл м'ятного сиропу;
- 30 мл вишневого соку;
- 30 мл березового соку;
- 1 ч. л. цукрового піску;
- колотий лід;
- ягоди вишні для прикраси.
У високому стакані сироп змішайте з соками і цукром, додайте лід і, помішуючи, влийте мінеральну воду. Готовий джулеп прикрасьте вишеньками.

Гірка м'ята
Сік грейпфрутовий 60 мл
Сироп м'ятний 30 мл
Кампарі 100 мл
М'ята-1 гілочка

Спосіб приготування
Сік грейпфрутів і м'ятний сироп разом з льодом сильно струсіть в шейкері і процідите в стакан для лонгдринка. Додайте кілька кубиків льоду, долийте биттером і злегка перемішайте. У коктейль опустіть гілочку м'яти.

Майамі
140 мл сік ананасовий
Сік лимонний 10 мл
Сироп м'ятний 10 мл
Сироп цукровий 10 мл
Для прикраси Ананас 1 шматочок

Спосіб приготування
Всі компоненти разом з кубиками льоду добре струсіть в шейкері і процідите в стакан для лонгдринка. Шматочок ананаса нанизайте на край склянки.

Легенда
Сік гранатовий 120 мл
Сік виноградний 60 мл
Сироп м'ятний 20 мл
Для прикраси
Лимон 1 гурток

Спосіб приготування
У склянку з льодом налити всі компоненти, зверху покласти кружок лимона.

 

Коктейль «М'ятна хмара»
100 мл молока
100 мл морозива
20 мл м'ятного сиропу
Збиті вершки
Свіжа м'ята

Як приготувати коктейль «М'ятна хмара»:
У блендері збити молоко, морозиво, сироп.
Розлити коктейль по келихах, прикрасити вершками і гілочками свіжої м'яти.
Приємного апетиту!

 

Холодний м'ятно-шоколадний кави

  1. Свіжозварений натуральна кава 300-350 мл
  2. Гіркий шоколад 30-50 гр
  3. М'ятний сироп або лікер 2-4 ст. л.
  4. Вершкове морозиво 100 гр.
  5. Лід

Спосіб приготування

  1. Варимо каву, проціджують, гущу викидаємо. У гарячому свежесваренном кави (можна повернути на невеликий вогонь) розчиняємо шоколад.
  2. Суміш трохи охолоджуємо і додаємо до неї половину морозива (50 гр), м'ятний сироп, кілька кубиків льоду. Все збиваємо в блендері.
  3. Розливаємо по келихах і присипаємо крижаною крихтою, також додаємо решту морозиво (викладаємо його красивим кулькою). При подачі можна зверху прикрасити коктейль листочком м'яти, тертим шоколадом, корицею або м'ятним сиропом.

Якщо немає м'ятного сиропу або лікеру, то можна замінити їх м'ятним шоколадом, але тоді післясмак буде менш яскравим.

Характеристики
Основні
ВиробникMaribell
Об`єм700 мл
Країна виробникУкраїна
УпаковкаСкляна пляшка
СмакМ'ята
Інформація для замовлення
  • Ціна: 100 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner