Продавець Aromatico розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
725 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (50) 367-87-58
Миколаїв, Україна
Кошик
інтернет-магазин «Ароматико»

Сироп ТМ Maribell Ірландський лікер

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 49

100 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

Сироп ТМ Maribell Ірландський лікер
Сироп ТМ Maribell Ірландський лікерГотово до відправки
100 ₴
+380 (50) 367-87-58
менеджер
+380 (50) 367-87-58
менеджер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сироп "Ірландський лікер" ТМ Maribell має приємний вершковий смак і делікатну кислинку.

«Ірис латте» 
25 мл сиропу «Ірландський»
150 мл молока
Кави експрессо
Вершки

Як приготувати: Підігрійте чашку в мікрохвильовій печі, потім змішайте в ній сироп і кави, налити молока і прикрасьте збитими вершками.

«Пальчики мартіні»

15мл сиропу «Ірис»
15мл сиропу «Ірландський»
60г ванільного морозива
15 мл горілки
200г льоду
15 мл збитих вершків

Як приготувати: Змішайте всі компоненти в шейкері, потім налийте в келих мартіні.

Коктейль: «Тедді КДБ»
Сироп Ваніль (20 мл)
Віскі, ірландська (40 мл)
Яблучний сік (130 мл)
Корична палиця (1 шт.)
Яблуко зелене (20 гр.)
Лимонний сік (10 мл)

Як приготувати: Візьміть пітчер і налийте в нього сироп ванілі, яблучний сік, віскі і сік лимона. Підігрійте пітчер 10 хвилин і перелийте в ірландський келих, потім поріжте яблуко на круги і покладіть один коло в келих, додайте палицю кориці.

Коктейль: «Рафаелло»
Сироп Ваніль (15 мл)
Сироп Ірландський крем (15 мл)
Кокосовий лікер (15 мл)
Кокосова стружка (10 гр.)
Лід, кубики (180 гр.)

Як приготувати: Візьміть стопку (шот) і зробіть по краю оболонку з кокосової стружки (розсипте кокосову стружку на дошці, потім змочіть водою краю стопки і покрутіть склянку про кокосову стружку) Налийте в шейкер сироп ванілі, кокосовий лікер і сироп ірландський крем, заповніть льодом і міцно збийте. Наповніть стопку вміст шейкера використовуючи стрейнер.

Коктейль: «Мадам Роже»
Сироп Ваніль (15 мл)
Сироп Ірландський крем (30 мл)
Вода, не газована (140 мл)
Збиті вершки (25 гр.)
Кава, мелений (50 гр.)

Як приготувати: Візьміть ірландський келих і налийте сироп ірландський крем ванільний сироп, розмішайте і додайте гарячий кави, повільно змішайте інгредієнти коктейльної ложкою і прикрасьте збитими вершками.

Коктейль: «Ірландський штрудель»
Сироп Ваніль (20 мл)
Сироп Яблуко (20 мл)
Віскі, ірландська (60 мл)
Яблучний сік (180 мл)
Лимон (40 гр.)
Яблуко зелене (30 гр.)
Кориця в паличках (1 шт.)
Гвоздика (1 шт.)

Як приготувати: Покладіть в пітчер порізану часточку яблука, додайте пару смужок цедри лимона, корицю і гвоздику, потім налийте сироп ванілі, сироп яблука, яблучний сік та ірландський віскі. Поступово нагрійте напій, не доводячи до кипіння. Через п'ять хвилин подавайте.

Основні рецепти ірландського кави

Класичний рецепт

Ірландський віскі – 10% від загального об'єму чашки (25 мл)( можна замінити сиропом)
Цукровий пісок – 2 столові ложки
Кава натуральна мелена – 250 мл
Коров'ячі вершки 25-30 % жирності – за смаком
Спершу келих сполоснути теплою водою. Слід бути обережним, краще використовувати якісну скляний посуд, який не боїться перепаду температури.
Налити віскі, засипати отмеренную порцію цукру, залити свіжозварений чорний кави. Перемішати гарненько. Зверху полити вершки тонкою цівкою. Ще раз обережно перемішати. Ірландський кави за класичним рецептом готовий!

Прийнято готувати такі напої - Еспресо з сиропом, Латте з сиропом (гарячий та холодний), Капучино з сиропом, Кавові коктейлі з сиропами (гарячі і холодні).

Еспресо з сиропом
Для приготування еспрессо з сиропом на дно чашки налийте 5-10 мл сиропу. Потім приготуйте еспрессо в чашку з сиропом (якщо готуєте каву в турці або френч-пресі, перелийте його в чашку). Перемішайте.

Латте з сиропом гарячий (шарами)
Для напою потрібна одна частина кави-еспресо та три частини збитого гарячого молока з невеликою кількістю піни Для приготування гарячого латте з сиропом на дно келиха або айріш-склянки налити сироп. Потім тонкою цівкою, краще по барній ложці, акуратно влийте трохи підігрітого молока. Далі збийте другу порцію молока і викладіть піну в склянку. Приготуйте каву. Влийте його акуратно в склянку, при цьому повинен утворитися шар між молоком і молочною піною. Слід від кави на пінці замаскуйте (можна викласти ще трохи піни), прикрасьте тертим шоколадом, цедрою апельсина, корицею (за смаком), подавайте напій з трубочкою.

Латте з сиропом холодний
Для приготування холодного латте з сиропом приготуйте каву, додайте в нього 20 мл сиропу і ретельно перемішайте. У склянку покладіть кубики льоду, додати 70 мл холодного молока і кави з сиропом.

Капучіно з сиропом
Для приготування капучино з сиропом на дно чашки налийте 15 мл сиропу. Потім приготуйте каву в чашку (якщо готуєте каву в турці або френч-пресі, перелийте його в чашку). Перемішайте. Додайте спінене молоко і молочну піну.

Коктейль Міраж
на 1 порцію:
50 гр. охолодженого процідженого кави,
50 гр. Пепсі-коли,
30 гр. цукрового сиропу,
24 гр. білка.

Як приготувати:
Для приготування коктейлю Міраж необхідно зварити, процідити і охолодити кави. Змішайте каву, цукровий сироп і 1 білок в шейкері з льодом.
Влийте склянку і додайте пепсі-колу, злегка розмішуючи ложкою.
Подавати Коктейль Міраж рекомендовано в стакані хайбол. Коктейль добре підбадьорить і наповнить енергією, але не захоплюйтеся цим напоєм, все добре в міру.

Маккиято з сиропом
на 1 порцію:
1 ст. ложка кави тонкого помелу,
100 мл молока,
10 гр. сиропу.
Як приготувати:
Для приготування маккиято з сиропом залити сироп у чашку для кави.
Зваріть стандартну порцію класичного еспрессо або чорної кави, перелийте його в чашку з сиропом.
Приготуйте спінене молоко. Для одержання молочної піни можна використовувати кавову машину, френч-прес або збивача для молока (див. «Приготування молочної піни»).+
За допомогою барної ложки викладіть пінку верхнім шаром на каву.
Подавати маккиято з сиропом рекомендується в чашках для капучино.

Характеристики
Основні
ВиробникMaribell
Об`єм700 мл
Країна виробникУкраїна
УпаковкаСкляна пляшка
СмакІрландський лікер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 100 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner