Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), у свіжоприготовлене еспресо додають молочну піну.
Оптимальним посудом для приготування молочної піни є пітчер – спеціальний глечик із нержавіючої сталі. Для їх виготовлення використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність.
Матеріал: нержавіюча сталь.
Об'єм: 500 мл.
Оформіть замовлення на товари для бару (HoReCa) оптом та в роздріб в інтернет магазині "Aromatico" з доставкою по Миколаєву та Україні. Оформити замовлення можна онлайн або за телефоном: ☎ +380 (50) 367-87-58. Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на всі Ваші запитання.
- Ціна: 600 ₴