Пуер «Сувій», 200 г
В давнину пуер ферментувався під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру.
Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер».
Пуер - китайський постферментований чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак.
Заварювання:
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція.
За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.
Оформіть замовлення на чай розсипний оптом та в роздріб в інтернет магазині "Aromatico" з доставкою по Миколаєву та Україні. Оформити замовлення можна онлайн або за телефоном: +380 (50) 367-87-58. Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на всі питання, що Вас цікавлять.
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Україна |
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Пресований |
Вага | 200 г |
Упаковка | Фольгований пакет |
- Ціна: 500 ₴