- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 91
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сироп зі смаком шоколадного десерту ТМ Maribell, з неповторною гірчинкою і шоколадним ароматом. Улюблене тістечко тепер і у вигляді сиропу, який можна додавати в каву, коктейль або десерт.
Коктейль «Італійці в Індії»
20 мл. сиропу «Тірамісу»
30 мл темного рому
50 мл. грушевого соку
лід
Приготування: Помістити інгредієнти в шейкер. Шейк всіх інгредієнтів з льодом. Перелити в келих, наповнений льодом.
Коктейль алкогольний
- Сироп Тірамісу - 20 мл
- Сироп Кавовий - 10 мл
- Горілка - 40 мл
- Збовтати в шейкері та вилити в келих для мартіні. Прикрасити збитими вершками та шоколадною пудрою.
Безалкогольний Коктейль
- Сироп Тірамісу - 30 мл
- Гаряче молоко з пінкою - 60 мл
- Еспресо - 30 мл
- Влити всі інгредієнти в склянку для латте і перемішати. Прикрасити шоколадною пудрою.
Тірамісу-експрес
30 мл сиропу Тірамісу
40 мл молоко
40 мл вершки
1 еспресо
4 кавові зернини
Метод: змішати в блендері до однорідної маси.
Прикраса: збиті вершки і какао-порошок.
Інді
20 мл сиропу Тірамісу
50 мл грушевий сік
Темний ром 30 мл
Метод: змішати в шейкері з льодом і перелити в келих
Коктейль «Оріджінал тірамісу»
20 мл. сиропу «Тірамісу»,
30 мл еспрессо,
20 мл. вершків,
20 мл. молока,
1 яєчний жовток,
какао.
Приготування: Збити в блендері сироп, вершки, молоко і яєчний жовток, залити в келих маргарита, додати еспресо і зверху посипати какао.
Класичний кави з сиропом
мелений натуральна кава – 1 ст. л.
молоко – 100 мл
лід – 2 кубики
сироп – 20 мл
Щоб приготувати цю каву необхідно використовувати шейкер. Після цього заварити натуральну каву в турці. Покласти лід в шейкер, додати готову каву, молоко і сироп. Збити всю цю суміш і вилити з келих.
Каву з гарячим молоком
еспресо – 50 мл
гаряче молоко – 150 мл
сироп – 10 мл
Для початку потрібно заварити міцний еспрессо. Після цього нагріти молоко і збити до отримання піни. Спочатку потрібно налити в прозорий стакан сироп, а потім налити трохи гарячого молока. Потім збити ще гарячого молока і викласти піну на попередній шар. Каву треба налити зверху акуратно тонкою цівкою, щоб він опинився між молоком і молочною піною.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Смак | Тірамісу |
- Ціна: 100 ₴