- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 77
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сироп "Мигдаль" з неповторним запашним смаком горіха. Ми рекомендуємо спробувати з молочним коктейлем, морозивом або гарячим напоєм, таких як кава, чай, шоколад. Часто використовую кондитери при додаванні до випічці або десертах.
Коктель "Vod Kiss"
15 мл Сироп Вишня
10 мл Сироп Мигдаль
30 мл Горілка
Тонік
Часточка Лимона,
Вишня для прикраси
Як приготувати:Наповнити келих компонентами і перемішати. Прикрасити ягодами.
"Мигдалеве пиво"
30 мл Сироп Мигдаль
Пиво 0,5 літра
Як приготувати:У склянку налити сироп, далі зверху заважаючи додати пиво.
Коктейль Май Тай (2).
• Ром білий Havana Club Anejo Blanco — 50 мл
• Цитрусовий лікер Оранж кюрасао — 20 мл
• Сироп мигдальний — 10 мл
• Сік лайма — 20 мл
Спосіб приготування:
Плесніть в шейкер ром, орандж курасао, сік лайма і мигдальний сироп. Додайте кубики льоду і збийте. Процідіть крізь стрейнер в рокс на подрібнений лід. Прикрасити м'ятою і коктейльної вишнею.
Коктейль Холодний кави аршат.
• Мигдальний сироп 15 мл
• Кава в зернах 3 гр.
• Молоко (3%) 70 мл.
• Цукрова пудра 5 гр.
• Подрібнений лід 250 гр.
• Лід в кубиках 200 гр.
Спосіб приготування:
Наповніть рокс подрібненим льодом до кінця. Налийте молоко (3%) 70 мл Налийте в шейкер еспресо 30 мл. і мигдальний сироп 15 мл Наповніть шейкер кубиками льоду і ретельно збийте. Перелийте через стрейнер в рокс.
Коктейль Хелп спешл фліп.
• Золотий ром 40 мл.
• Гренадін 5 мл.
• Абрикосовий лікер 20 мл
• Мигдальний сироп 10 мл
• Цукровий сироп 10 мл
• Апельсиновий сік 40 мл
• Яйце 1 шт.
• Лимон 40 гр
Спосіб приготування:
Наповніть хайбол кубиками льоду. Налийте в шейкер: яєчний жовток, апельсиновий сік, гренадін, цукровий сироп, мигдальний сироп, абрикосовий лікер і золотий ром. Вичавіть 1/4 лимона. Наповніть шейкер кубиками льоду і збийте. Перелийте через стрейнер в хайбол. Прикрасьте коктейльною вишнею і гілочкою м'яти.
Коктейль мигдальний.
• Шоколадний Сироп 10 мл
• напій з солодкого мигдалю 90 мл
• вода газована 50 мл
• харчовий лід
Спосіб приготування:
З'єднайте компоненти, розлийте коктейль на дози і додайте лід.
Коктейль Битлджус.
• сироп мигдальний 20 мл.
• морс журавлинний 80 мл.
• сироп динний 20 мл.
Спосіб приготування:
Збийте інгредієнти використовуючи шейкері і процідіть коктейль в коктейльний келих.
Коктейль Фелліні.
• аперола (італійський аперитив) 40 мл
• сік свіжовіджатого лимона 10 мл.
• мигдальний сироп 10 мл
• ананасовий сік 60 мл
• сік грейпфрута 80 мл.
• лід
• 8 кубиків льоду
Спосіб приготування:
Помістіть в шейкер крижані кубики і налийте сік лимона, сироп, інші соки і італійський аперитив. Трусіть вісім секунд і процідіть, використовуючи барне сито в келих з третиною колотого льоду. Прикрасьте надрізаної часточкою апельсина, гілочкою м'яти і пити через соломинку.
Коктейль Рожевий слон.
• сироп мигдальний — 20 мл
• сік апельсиновий — 60 мл
• сироп ванільний — 15 мл
• сироп гренадін — 15 мл
• вершки — 60 мл
• лід
Спосіб приготування:
Збийте інгредієнти в шейкері. Налийте в хайбол з льодом.
Коктейль Тики маргарита.
• Срібна текіла 30 мл.
• Мигдальний сироп 15 мл
• Яйце 1 шт.
• Лимон 40 гр.
• Грейпфрут 20 гр.
• Перець червоний мелений 2 гр.
• Перець чорний мелений 2 гр.
• Лід в кубиках 200 гр.
Спосіб приготування:
Зробіть на келиху окаемку з суміші чорного і червоного меленого перцю. Налийте в шейкер: яєчний білок-1 шт, мигдальний сироп 15 мл. і срібну текілу 30 мл. Вичавіть четвертинку лимона. Наповніть шейкер кубиками льоду і ретельно збийте. Перелийте через стрейнер в охолоджений коктейльний келих. Прикрасьте маленькою часточкою грейпфрута.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Смак | Мигдаль |
- Ціна: 100 ₴