- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 50
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Один з найпопулярніших сиропів ТМ Maribell Карамель. М'який смак і тонкий аромат цукерок, стане відмінним доповненням до будь-якого солодкого десерту або напою, в гарячому та холодному вигляді.
Коктейль «Хорнет».
• сироп «Карамель» — 30 р.
• апельсин — 150 р.
• кава «еспресо» — 30 р.
Для оформлення:апельсин
Спосіб приготування :
У невеликий келих з льодом, влийте сироп, сік і обережно — базовий еспресо, прикрасьте.
Кількість порцій: одна.
Коктейль Березовий кулер.
• Сік яблучний — 50 мл
• Сік (березовий) 50 мл.
• Карамельний Сироп (медовий) 15 мл
• Лайм 1/4 шт.
• Яблуко (Зелене) 80 р.
• Лід (кубики) 400 р.
Спосіб приготування:
Наповніть стакан високий кубиками льоду доверху. Налийте в шейкер: медовий сироп 15 мл, березовий сік 50 мл і яблучний сік 50 мл Вичавіть четвертинку лайма. Наповніть шейкер кубиками льоду і збийте. Перелийте в склянку. Прикрасьте великим віялом з яблука.
Рецепт: Коктейль Крем де ля крем.
• Горілка 50 мл
• Карамельний сироп 25 мл
• Сік алое 5 мл
• Яйце 1 шт
• Апельсин 3 гр • Лимон 1/4 шт
• Лід в кубиках 200 гр
Спосіб приготування:
Налий в шейкер: яєчний білок 1 шт., сік алое 5 мл, карамельний сироп 25 мл і горілку 50 мл
Вичави четвертинку лимона
Наповни шейкер кубиками льоду і ретельно збий
Перелий через стрейнер в охолоджений коктейльний келих
Прикрась цедрою апельсина
Інструменти: Коктейльний келих. Шейкер. Прес для цитруса. Стрейнер. Ніж для цедри. Трубочки.
Коктейль «Стріли Амура».
• Апельсиновий конфітюр — 10 гр
• Горілка чорна смородина — 30 мл
• Еспресо — 1 порція
• Карамельний сироп — 10 мл
Спосіб приготування :
В коктейльну чарку додати игридиенты. Перемішати.
Класичний кави з сиропом
натуральна кава мелений – 1 ст. л.
молоко – 100 мл
лід – 2 кубики
сироп Карамель – 20 мл
Щоб приготувати цю каву необхідно використовувати шейкер. Після цього заварити натуральну каву в турці. Покласти лід в шейкер, додати готову каву, молоко і сироп. Збити всю цю суміш і вилити з келих.
Каву з гарячим молоком
еспресо 50 мл
гаряче молоко – 150 мл
сироп – 10 мл
Для початку потрібно заварити міцний еспрессо. Після цього нагріти молоко і збити до отримання піни. Спочатку потрібно налити в прозорий стакан сироп, а потім налити трохи гарячого молока. Потім збити ще гарячого молока і викласти піну на попередній шар. Каву треба налити зверху акуратно тонкою цівкою, щоб він опинився між молоком і молочною піною.
Кава з апельсиновим соком
кави тонкого помелу – 1 ст. л.
карамельний сироп – 50 мл
апельсиновий сік свіжовичавлений – 120 мл
Сначала нужно налить в бокал карамельный сироп. После этого, используя барную ложку, налить сверху апельсиновый сок, только так, чтобы образовался отдельный слой. Затем заварить крепкий кофе, процедить его и налить сверху сока, чтобы получился еще один отдельный слой.
Заварной кофе
заварной кофе – 4 стакана
сахарный песок – 50 г
шоколадный сироп – 50 мл
палочки корицы – 4 шт.
гвоздика – 0,5 ч.л.
семена аниса – 0,5 ч.л.
сливки взбитые – 100 г
ломтики апельсина – несколько штук
ломтики лимона – несколько штук
В первую очередь следует положить в кастрюлю заварной кофе, сахарный песок, шоколадный сироп, гвоздику, семена аниса и несколько палочек корицы. Залить все водой и поставить вариться. Когда эта смесь закипит, сделать самый маленький огонь и поварить несколько минут.
Готовый напиток, процедить в чашки, украсить взбитыми сливками и по краям чашки выложить кусочки апельсина и лимона.
Кофе с мороженым и сиропом
холодный кофе – 1 стакан
ванильное мороженое – 1 шт.
шоколадный сироп – 2.5 ст.л.
мелко порубленные леденцы – 1 ч.л.
взбитые сливки – 2 ст.л.
Морозиво слід поділити на дві частини і розкласти по двом чашкам. Додати в кожну чашку шоколадний сироп і холодний кави. Зверху викласти збиті вершки і посипати дрібно порубаними льодяниками.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Смак | Карамель |
- Ціна: 100 ₴