- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 46
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сироп "Імбирний пряник"(Gingerbread) має неповторний смак випічки і пряного імбиру, додасть зігріваючий тепло в напій і десерт.
«Латте»
125 мл молока
30 мл сиропу «Імбирний пряник»
1 еспресо
Як приготувати: сироп «Імбирний пряник» налити в келих айріш, спінити молоко вилити зверху, відшарувати еспресо.
Коктейль: «Ванільна історія»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Сироп Каві (1/2 унції)
- Сироп пряник (3/4 унції)
- Ром, Ванільний (2 унції)
- Лід
Як приготувати: Об'єднайте сироп ванілі, сироп кави і сироп імбирного пряника в шейкері і міцно збовтайте, потім налийте в високий стакан (хайболл).
Коктейль: «Печиво пряник»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп Імбир (1 унція)
- Кава еспресо (2 шт.)
- Збиті вершки
- Молоко
Як приготувати: Додайте в чашку з кавою сироп ванілі і сироп імбиру, потім поступово помішуючи долийте тепле молоко. Для прикраси використовуйте збиті вершки.
Коктейль "Фірма"
Спосіб приготування:
1.Прикрась келих рокс шоколадною стружкою і поклади в нього кусковий лід.
2.Налий в шейкер 40 мл бехеровки, 10 мл сиропу імбирний пряник.
3.За допомогою преса для цитрусових вичав 20 мл соку лимона.
4.Додай деш апельсинового і шоколадного біттера.
5.Додай кусоковой лід і потруси.
6.Вилий талу воду і келиха рокс.
7.І перелий через стрейнер.
8.Прикрась апельсиновою цедрою.
Коктейль «Ніч перед Різдвом»
25 мл. сиропу Vedrenne «Імбирний Пряник»,
45 мл кашаси,
3 часточки лайма,
лід.
Приготування: Помістити лайм у келих, розім'яти мадлер. Заповнити келих льодом, додати сироп пряник і кашасу, перемішати.
Коктейль «Шоколадно-пряник»
20 мл. сиропу Vedrenne «Імбирний Пряник»,
150 мл гарячого шоколаду
30 мл еспрессо,
100 мл молока.
Приготування: Наповнити келих гарячим шоколадом. Змішати в питчере сироп і молоко, спінити, перелити шаром в келих. По барній ложці акуратно влити еспресо.
Коктейль «Древній Демон Сновидінь».
Для двох порцій коктейлю знадобиться:
Молоко – 200 мл;
М'яке морозиво – 200 гр;
Коньяк – 100-150 мл;
Сироп «пряник» - 15 мл;
Спосіб приготування:
Молоко, морозиво, коньяк і сироп «Імбирний пряник» ретельно перемішати в шейкері і розлити в бокали для коктейлю. При подачі коктейлю можна прикрасити тертим шоколадом. Пити через соломинку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Смак | Імбирний пряник |
- Ціна: 100 ₴