- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 37
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Коктейль "Південний динний слінг"
Компоненти:
40 мл коньяку,
20 мл апельсинового сиропу,
20 мл динного сиропу,
сік 1/4 лимона,
220 гр дині,
160 гр подрібненого льоду.
Змішати все в блендері і перелити в слінг, прикрасити скибочкою дині.
«Далекосхідний фіз»
20 мл сиропу «Диня»
70 мл сухого ігристого вина
10 мл сиропу Тросник
15 мл сиропу Жасмин
1/4 шт лимона
50г дині
200г льоду в кубиках
Як приготувати: покладіть в шейкер м'якоть дині 1,5 ст/ложки і помни товкачем. Налийте: сироп Тросник10 мл, сироп Жасмин 15 мл сироп Диня 20 мл. Вичавіть четвертинку лимона. Наповніть шейкер кубиками льоду і збийте. Перелийте через стрейнер в охолоджений флюте. Долийте ігристе вино сухе доверху. Акуратно розмішайте коктейльної ложкою. Прикрасити шматочком дині.
Коктель "Фрутті Тонік"
20 мл Сироп Диня
60 мл Апельсиновий Сік
30 мл Ананасовий Сік
30 мл Джин
Як приготувати:Наповнити шейкер усіма компонентами і енергійно збовтати, додати кубики льоду, налити в келих.
Жовті Мрії
20 мл Сироп Диня
20 мл Сироп Лайма
60 мл Сік Ананаса
30 мл Горілка
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма компонентами і енергійно збовтати, додати кубики льоду, налити в келих.
Коктель "Жовті Мрії"
20 мл Сироп Диня
20 мл Сироп Лайма
60 мл Сік Ананаса
30 мл Горілка
Як приготувати:Наповнити шейкер усіма компонентами і енергійно збовтати, додати кубики льоду, налити в келих.
Класне літо
Трав'яний, фруктовий і освіжаючий, це ідеальне поєднання для літнього напою!
35 мл Сироп Диня
80 мл Вода
10 мл Лимонного соку
4 Листочки м'яти
Як приготувати: Об'єднати всі компоненти в блендері і змішати до однорідної маси. Налити в стакан високий.
Коктейль Забава.
• сироп банановий 15 мл
• сироп динний 30 мл.
• ягідне пюре 60 мл
• сік манговий 30 мл.
• ананас 60 р.
Спосіб приготування:
Закладіть пюре в хайбол. Решту інгредієнтів замісіть блендером і налийте в склянку,як можна горизонтальнішим його нахиливши.
Коктейль Динька.
• сік апельсиновий 40 мл.
• сік ананасовий 80 мл.
• сироп динний 40 мл.
• сік лимонний 40 мл.
Спосіб приготування:
З'єднати інгредієнти в стакані змішувача. Подавайте в хайболе.
Коктейль Динна шипучка.
• шампанське безалкогольне
• м'якоть спілої дині — 70 г
• сироп динний — 15 мл
• сік лимонний — 30 мл
Спосіб приготування:
З'єднайте інгредієнти (крім шампанського) в блендері. Налийте в келих для шампанського. Долийте до кінця безалкогольним шампанським.
Коктейль Битлджус.
• сироп мигдальний 20 мл.
• морс журавлинний 80 мл.
• сироп динний 20 мл.
Спосіб приготування:
Збийте інгредієнти використовуючи шейкері і процідіть коктейль в коктейльний келих.
Коктейль Айсберг.
• сік ананасовий — 90 мл
• сироп динний — 45 мл
• морозиво — 45 г
Спосіб приготування:
Сік і 2/3 сиропу збити в шейкері і процідити в стакан хайбол. Залишився сироп змішати з морозивом в блендері і долити другим шаром.
2й варіант:
Інгредієнти:
• Вершкове морозиво 100гр • Пастеризоване молоко 120гр
• Вишневий сироп 20гр • Яєчний жовток 1шт
Рецепт: Коктейль Айсберг. Спосіб приготування:
П'єш його, аж зуби ломить, відразу згадується: «А ти такий холодний, як айсберг в океані!» А співаєш після того, як все випив, бо коктейль дуже хороший...
В охолоджене молоко додамо вишневий сироп (або замінити варенням, без ягід), сирий яєчний жовток, 2ст. ложки морозива і збиваємо міксером протягом 2 хвилин так, щоб суміш добре спінилася.
Готову суміш перелити в келих.
Залишився морозиво розминаємо виделкою і обережно додаємо в коктейль.
Такий коктейль можна приготувати з полуниці або малини.
Час приготування: 60 хв
Калорійність 1 порції: 210 ккал
3ий варіант:
Інгредієнти:
• Кубики Льоду — 500 гр • Згущені вершки з цукром — 0,5 банку
• Спрайт — 1 л • Кориця порошок — щіпка (для аромату)
Рецепт: Коктейль Айсберг. Спосіб приготування:
1. Стакани до половини наповнити льодом
2. Змішати в шейкері вершки зі спрайтом і корицею (при мінімальних втратах «пузыриков»)
3) Влити напій у склянку з льодом і відразу подавати.
Коктейль Gallery.
• Ром світлий 50 р.
• лікер лічі 20 р.
• сироп динний 20 р.
• лимонний фреш 10 р.
• апельсиновий фреш 150 р.
• малина свіжа 3 шт. • лід
Спосіб приготування:
Збийте інгредієнти в шейкері. Налийте в келих харікейн, напоненный льодом. Додайте малину і пару часточок апельсина. Закушувати даний коктейль рекомендується тарілкою малини в цукровій пудрі.
Коктейль Gallery придуманий до відкриття однойменного кафе в 2003 році.
Коктейль Астероїд.
• сироп блакитний кюрасао 30 мл
• сік апельсиновий 100 мл
• сік ананасовий 100 мл
• сироп динний 30 мл
Спосіб приготування:
Змішайте сироп блакитний кюрасао з льодом і обережно розташуйте його на збиті інші інгредієнти, проціджений в келих харікейн.
Коктейль Австралія.
• сік ананасовий — 30 мл
• сироп динний — 20 мл
• жовток яєчний — 1 шт.
• ківі — 1 шт.
Спосіб приготування:
Інгредієнти змішати в блендері. Подавати в келиху для шампанського.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Смак | Диня |
- Ціна: 100 ₴