- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 34
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Гренадин - це густий солодкий сироп червоного кольору, що виготовляється з гранатового соку і цукрового сиропу. Бувають гренадіни і на основі інших соків, наприклад, черносмородиновий. Цей сироп широко застосовується для приготування спиртних напоїв, алкогольних та безалкогольних коктейлів в якості підсолоджувача та барвника.
Навряд чи знайдеться бар, який обходиться без цього чудового сиропу з насиченим і виразним кисло-солодким смаком дозрілого граната.
Приготуйте маленький коктейль Нью Йорк: змішайте в шейкері 40 мл віскі, 20 мл лимонного соку, 15 мл сиропу Гренадін, і трохи льоду. Розлийте по стаканчиках готовий напій.
Коктейль "Текіла Санрайз":
- Срібна текіла: 50 гр
- Сік апельсина: 150 гр
- Сироп гренадину: 10 гр
- Апельсин: 2 скибочки
- Лід: 8 кубиків
Необхідно наповнити келих льодом, потім додати сироп і текілу, долити апельсиновий сік доверху і прикрасити апельсиновою часточкою.
Коктейль "Кискины лапки" (з розрахунку на 1 порцію):
- апельсиновий сік;
- лимонний сік;
- ананасовий сік;
- гренадін.
Змішати в шейкері соки в рівних пропорціях і кілька крапель гренадину. Подавати коктейль в стакані хайбол.
Коктейль: «Баунті мартіні»
- Сироп Ваніль (10 мл)
- Сироп Цукровий очерет (5 мл)
- Сироп Гренадін (5 мл)
- Сироп Кокос (10 мл)
- Апельсиновий лікер (10 мл)
- Коктейльна вишня, червона (1 шт.)
- Полуниця, ягоди (3 шт.)
- Вершки 33% (20 мл)
- Лід, кубики (180 гр.)
- Горілка (20 мл)
Як приготувати: Покладіть в шейкер ягоди полуниці і стримуйте їх мадлер, потім налийте сироп ванілі, сироп цукровий очерет, сироп кокос, сироп гренадін, апельсиновий лікер, горілку і вершки. Наповніть шейкер льодом і міцно збийте. Отриманий коктейль перелийте в охолоджений келих використовуючи тренер, зверху прикрасьте коктейльної вишнею.
Коктейль "Мандариновий крем"(з розрахунку на 1 порцію):
- 3 частини апельсинового соку;
- 2 частини мандариновий соку;
- 2 частини вершків;
- яєчний жовток;
- гренадін.
Змішати соки і кілька крапель гренадину в шейкері. Розлити в келихи для коктейлів.
Коктейль ананасову-апельсиновий (з розрахунку на 1 порцію):
- 40 мл ананасового соку;
- 40 мл апельсинового соку;
- 20 мл сиропу мандаринового
- 10 мл гренадину;
- шматочки фруктів на шпажках для прикраси;
- колотий лід.
Соки струсити в шейкері і процідити в келих з льодом. Додайте гренадін. Прикрасьте шпажками з фруктами.
Коктейль "Кукареку" (з розрахунку на 1 порцію):
- 3 частини виноградного соку;
- 3 частини лимонного соку;
- 1 частина цукрового сиропу;
- пару крапель гренадину.
Змішати соки з сиропами в шейкері і процідити в келих для коктейля.
Коктейль "Острів скарбів" (з розрахунку на 1 порцію):
- 90 мл молока;
- 90 мл вершків;
- 30 мл кокосового сиропу;
- 20 мл горіхового сиропу;
- 15 мл кавового сиропу;
- 5-10 мл гренадину.
Кокосовий, горіховий і кавовий сиропи струсити в шейкері, перелити в келих харрікейн, наповнений льодом. Долити молоко, вершки і гренадін.
Коктейль "Карамелька":
- 100 мл ананасового соку;
- 80 мл яблучного соку;
- 80 мл гренадину;
- 30 мл апельсинового соку;
- 10 мл лимонного соку;
- лід.
Всі інгредієнти з'єднайте в склянці для змішування коктейлів з льодом. Подавати в бокалі харрікейн.
Гранатовий фраппе:
- 40 мл соку лаймів;
- 20 мл гранатового сиропу;
- 1 кулька лимонного щербету;
- лід;
- гілочка м'яти і кружечок лайма для прикраси.
Струсніть сік і сироп в шейкері. Щербет покладіть в келих і залийте отриманою сумішшю. Прикрасити м'ятою і лаймом.
Коктейль "Спорт фліп":
- 60 мл апельсинового соку;
- 30 мл фруктового сиропу;
- 20 мл бананового соку;
- 10 мл гренадину;
- 1 яєчний жовток;
- лід.
Всі компоненти струсіть в шейкері з льодом і налити в хайбол.
Коктейль "Яблучне насолода":
- 150 мл персикового соку;
- 20 мл гренадину;
- четвертинка лимона;
- 1 зелене яблуко;
- вишня для прикраси;
- подрібнений лід.
Яблуко очистіть і наріжте, покладіть в блендер, додайте туди ж лід, гренадін, персиковий сік, вичавіть сік з лимона. Збийте всі інгредієнти і перелийте в хайбол. Прикрасьте келих вишнею.
Коктейль "Полуничний":
- 1/3 частина апельсинового соку;
- 1/3 частина ананасового соку;
- 1/5 частина лимонного соку;
- 1/5 частина полуничного сиропу;
- 1/5 частина гренадину.
З'єднати всі інгредієнти в келиху для змішування коктейлів і перелити в стакан хайбол.
Коктейль: «Різдвяне мартіні»
- Сироп Ваніль (3/4 унції)
- Сироп Гренадін (1/2 унції)
- Горілка (2 унції)
- Вершки (1/2 унції)
- Лід
Як приготувати: Візьміть шейкер і змішайте в ньому сироп ванілі і сироп гренадину, додайте горілку і змішайте знову, потім налийте в келих вершину і прикрасьте збитими вершками.
Коктейль «Симпатія»
• 20 мл сиропу Гренадін
• 30 мл сиропу Гуава
• 40 мл ром
• 60 мл апельсинового соку
Вилийте всі компоненти в чашку блендера і сильно перемішайте з кубиками льоду до однорідної маси.
Перелийте в келих для коктейля.
Коктейль «Трохи червоного»
• 5 мл сиропу Гренадін
• 25 мл сиропу Персик
• 40 мл горілка
• 100 мл апельсинового соку
Вилийте всі компоненти в шейкер і збийте з кубиками льоду. Сильно потрясіть (перемішайте).
Перелийте в келих для коктейля.
Коктейль «Лепесток»
• 10 мл сиропу Гренадину
• 5 мл сиропу Троянда
• 35 мл джину
• 50 мл соку грейпфрута
Вылейте все компоненты в шейкер и взбейте с кубиками льда. Сильно потрясите (перемешайте).
Перелейте в бокала для коктейля.
Коктейль «Барботаж»
• 10 мл Сиропа Гренадина
• игристое вино
• 30 мл Апельсинового сока
• 10 мл Лимонного сока
Вылейте все компоненты в шейкере кроме игристого вина. Сильно потрясите (перемешайте). Перелейте в бокал для коктейля.
Сверху налейте игристое вино.
Коктейль «Маджента»
• 30 мл сироп Гренадина
• 40 мл сиропа Мандарина с Апельсиновым соком
• содовая
Наполните бокал кубиками льда и вылейте содержимое. Сверху до края налейте содовую.
Коктейль «Амазония»
• 5 мл сиропу Гренадін
• 30 мл сиропу Лічі
• 120 мл апельсинового соку
• 10 мл лимонного соку
Вилийте всі компоненти в шейкер і збийте з кубиками льоду. Сильно потрясіть (перемішайте). Перелийте в келих для коктейля.
Коктейль «Серцеїд»
• 5 мл сиропу Гренадін
• 30 мл сиропу Персика
• 120 мл сік Маракуя
• 1 половинку яблука
Вилийте всі компоненти в чашку блендера. Збийте до однорідної маси. Наповніть келих кубиками льоду і залийте вміст блендера.
Коктейль «Захід»
• 5 мл сиропу Гренадін
• 15 мл сиропу Мед
• 80 мл соку Грейпфрута
• 35 мл соку Ананас
Налити вміст у склянку з кубиками льоду і перемішати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Смак | Гренадін |
- Ціна: 100 ₴