- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 27
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Ванільний сироп Maribell підкреслить смак звичайних напоїв і страв, напоїв надає вишуканий аромат. Добре підходить тим, хто хоче побалувати себе чимось смачненьким. Чудово поєднується з морозивом і глясе.
"Річний сет"
15 мл горілки
20 мл сиропу «Ваніль»
35г лайма
125г кавуна
1г червоного меленого перцю
1г в стручках ванілі
200г льоду в кубиках
Як приготувати: покладіть в шейкер, додати порізану м'якоть кавуна 1,5 ст. ложки. Налийте сироп «Ваніль» 20 мл і горілку 15 мл Вичавіть половинку лайма і додайте щіпку червоного меленого перцю. Наповніть шейкер кубиками льоду і збийте. Перелийте в охолоджений рокс разом з льодом. Прикрасьте стручком ванілі.
"Шум"
50 мл шотландського віскі
20 мл сиропу «Ваніль»
5 мл води без газу
40г лимона
135г банана
1г меленої Кориці
200г льоду в кубиках
Як приготувати: покладіть в блендер очищену і порізану половину банана. Додайте воду без газу 1 ч. ложку і дрібку меленої кориці. Збийте і перелийте пюре в шейкер. Налийте в шейкер сиропу «Ваніль» 20 мл і шотландський віскі 50 мл. Вичавіть четвертинку лимона. Наповніть шейкер кубиками льоду і збийте. Перелийте в охолоджений коктейльний келих. Прикрасити шматочком банана.
Коктейль: «Рідкий чізкейк»
- Сироп Ваніль (10 мл)
- Сироп Цукровий очерет (10 мл)
- Апельсиновий лікер (10 мл)
- Ванільна горілка (40 мл)
- Сир Маскарпоне (10 гр.)
- Шоколад, чорний (1 гр.)
- Вершки 33% (20 мл)
- Лід, кубики (180 гр.)
- Лимон (1 шт.)
Як приготувати: Покладіть в шейкер 1 чайну ложку сиру маскарпоне і цедру четвертинки лимона, потім налийте: ванільний сироп, цукровий сироп, вершки, ванільну горілку і апельсиновий лікер. Наповніть шейкер кубиками льоду і міцно збийте. Отриманий напій перелийте в охолоджений келих використовуючи стрейнера, зверху покладіть тертий чорний шоколад для прикраси
Коктейль: «Шум» (більш відомий як «Мачете»)
- Сироп Ваніль (20 мл)
- Віскі, шотландський (50 мл)
- Кориця, мелена (1 гр.)
- Вода, не газована (5 мл)
- Лимонний сік (10 мл)
- Лід, кубики (180 гр.)
- Банан (1 шт.)
Як приготувати: Збийте в блендері очищену половину банана, воду і дрібку меленої кориці. Візьміть шейкер і вилийте в нього отримане пюре, сироп ванілі, віскі і сік лимона. Наповніть шейкер льодом і міцно збийте. Отриманий коктейль перелийте в охолоджений келих і прикрасити шматочком банана.
Коктейль: «Полунична ніч» (Перше місце 2005 року, Фінляндія)
- Сироп Ваніль (10 мл)
- Сироп Маракуйя (5 мл)
- Яблучний лікер, зелений (15 мл)
- Червона коктейльна вишня (1 шт.)
- Ананасовий сік (20 мл)
- Полуниця, ягоди (4 шт.)
- Лід, кубики (190 гр.)
- М'ята, листя (2 шт.)
- Горілка (20 мл)
- Ківі (6 гр.)
Як приготувати: Збийте ягоди полуниці в блендері і перелийте в шейкер, додайте сироп ванілі, сироп маракуї, ананасовий сік, лікер і горілку. Наповніть шейкер кубиками льоду і міцно збийте. Отриманий напій перелийте в охолоджений келих використовуючи стрейнер і ситечко. Прикрасьте коктейльною вишнею, маленькою часточкою ківі і листям м'яти.
Коктейль: «Дьюк імперіал»
- Сироп Ваніль (15 мл)
- Сироп Цукровий очерет (15 мл)
- Текіла, золота (40 мл)
- Розмарин, гілка (2 шт.)
- Апельсин, шматочки (2 шт.)
- Лимон (40 гр.)
- Лід, кубики (190 гр.)
Як приготувати: Покладіть в шейкер чверть лимона, гілку розмарину і апельсин, стримуйте їх мадлер, потім налийте сироп ванілі, сироп цукровий очерет і золоту текілу, заповніть шейкер льодом і міцно збийте. Отриманий напій перелийте в охолоджений келих використовуючи стрейнер. Зверху прикрасити часточкою апельсина і розмарином.
Коктейль: «Південне гостинність»
- Сироп Ваніль (20 мл)
- Червоний перець, мелений (1 гр.)
- Ваніль, стручок (1 шт.)
- Сік лайма (10 мл)
- Кавун (130 гр.)
- Лід, кубики (180 гр.)
- Горілка (15 мл)
Як приготувати: Покладіть на дно шейкера м'якоть кавуна (дві столові ложки) і додайте сироп ванілі, сік лайма, горілку і щіпку меленого перцю. Заповніть шейкер льодом і міцно збийте. Перелийте в охолоджений малий склянку (рокс) разом з льодом і прикрасьте стручком ванілі.
Коктейль: «Ванільно-яблучний шот»
- Сироп Ваніль (5 мл)
- Ванільна горілка (20 мл)
- Яблучний лікер, зелений (20 мл)
- Яблуко зелене (3 гр.)
- Кориця, мелена (2 гр.)
- Лимон, сік (10 мл)
Як приготувати: Візьміть стопку (шот) і налийте в неї сироп ванілі, потім використовуючи коктейльну ложку укладіть шарами яблучний лікер, лимонний сік і ванільну горілку. Поріжте яблуко і покладіть шматочок в шот, зверху посипте корицею.
Коктейль: «Рафаелло»
- Сироп Ваніль (15 мл)
- Сироп Ірландський крем (15 мл)
- Кокосовий лікер (15 мл)
- Кокосова стружка (10 гр.)
- Лід, кубики (180 гр.)
Як приготувати: Візьміть стопку (шот) і зробіть по краю оболонку з кокосової стружки (розсипте кокосову стружку на дошці, потім змочіть водою краю стопки і покрутіть склянку про кокосову стружку) Налийте в шейкер сироп ванілі, кокосовий лікер і сироп ірландський крем, заповніть льодом і міцно збийте. Наповніть стопку вміст шейкера використовуючи стрейнер.
Коктейль: «Еспрессо мартіні»
- Сироп Ваніль (5 мл)
- Кавовий лікер (15 мл)
- Кава. мелений(15 гр.)
- Кави, зерна (2 шт.)
- Горілка (35 мл)
- Лід, кубики (200 гр.)
Як приготувати: Візьміть шейкер і налийте в нього: ванільний сироп, холодний еспресо, кавовий лікер і горілку. Потім наповніть його льодом і міцно збийте. Отриманий напій перелийте в коктейльний келих використовуючи стрейнер. Зверху прикрасити зернами кави.
Коктейль: «Чорничний пиріг»
- Сироп Ваніль (5 мл)
- Лікер лохини (20 мл)
- Вершки 11% (15 мл)
- Чорниця, ягоди (5 шт.)
- Джин (10 мл)
Як приготувати: Візьміть стопку (шот) і покладіть ягоди чорниці, потім налийте лікер і джин і розмішайте коктейльної ложкою. Налийте в шейкер вершки і сироп ванілі і збийте. Використовуючи коктейльну ложку, укладіть в шот шар вершків з шейкера.
Коктейль: «Мадам Роже»
- Сироп Ваніль (15 мл)
- Сироп Ірландський крем (30 мл)
- Вода, не газована (140 мл)
- Збиті вершки (25 гр.)
- Кава, мелений (50 гр.)
Як приготувати: Візьміть ірландський келих і налийте сироп ірландський крем ванільний сироп, розмішайте і додайте гарячий кави, повільно змішайте інгредієнти коктейльної ложкою і прикрасьте збитими вершками.
Коктейль: «Місто»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп Цукровий очерет (1 унція)
- Кока-кола (1/2 унції)
- Коктейльна вишня (1 шт.)
- Лід
Як приготувати: Візьміть стакан високий (хайболл) і наповніть його льодом, потім налийте сироп ванілі, сироп цукровий очерет і кока-колу, розмішайте коктейльної ложкою і покладіть зверху коктейльну вишню.
Коктейль: «Китайська фіалка»
- Сироп Ваніль (3/4 унції)
- Сироп Фіалка (1/4 унції)
- Содова вода
- Лимон (1 шт.)
- Лід
Як приготувати: Візьміть стакан високий (хайболл) і наповніть його льодом, потім налийте сироп ванілі, сироп фіалки і содову, потім добре розмішайте коктейльної ложкою і прикрасити часточкою лимона.
Коктейль: «Акапулько»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Кава еспресо (1 шт.)
- Шоколад, стружка (10 гр.)
- Молоко (2 унції)
Як приготувати: Потріть шоколад до шоколадної стружки, потім візьміть чашку і підігрійте її в мікрохвильовій печі. Налийте в неї зварений кави і сироп ванілі, і поступово помішуючи додайте тепле молоко. Зверху посипати шоколадною стружкою.
Коктейль: «Яблучний день»
- Сироп Ваніль (1 унція)
- Сироп Яблуко (1/4 унції)
- Кава еспресо (1 шт.)
- Молоко (6 унцій)
Як приготувати: Об'єднайте в чашці кави сироп ванілі і яблучний сироп, і трохи помішуючи додайте тепле молоко.
Коктейль: «Стимер»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Сироп Мандарин (1/2 унції)
- Сироп Шоколадне печиво (1 унція)
- Соус Темний Шоколад (2 краплі)
- Молоко (8 унцій)
- Збиті вершки
Як приготувати: Візьміть великий металевий глечик і налийте в нього сироп ванілі, сироп мандарин, сироп шоколадне печиво і розмішайте, потім поступово помішуючи додавайте холодне молоко. Вилийте отриману суміш у келих і прикрасити збитими вершками і краплями шоколадного соусу.
Коктейль: «Неаполітанець»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Сироп Полуниця (1/4 унції)
- Сироп Темний шоколад (1/4 унції)
- Полуниця, ягоди (2 шт.)
- Збиті вершки
- Молоко
- Лід
Як приготувати: Налийте в шейкер сироп ванілі, сироп полуниці, молоко і шоколадний сироп, потім покладіть лід і міцно збийте. Отриманий коктейль налийте в келих і прикрасити збитими вершками і ягодами полуниці.
Коктейль: «Пряна ваніль»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Кориця Сироп (1/4 унції)
- Сироп Яблуко (1 унція)
- Чай, гарячий (1 шт.)
- Лід
Як приготувати: Візьміть стакан високий (хайболл) і наповніть його льодом, потім додайте сироп ванілі, сироп яблука та яблучний сироп, налийте гарячий чай і розмішайте коктейльної ложкою. Через 5 хвилин подавайте напій.
Коктейль: «Мандариновий мартіні»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Сироп Мандарин (1/2 унції)
- Апельсинова горілка (2 унції)
- Лід
Як приготувати: Об'єднайте сироп ванілі, сироп мандарина і апельсинову горілку з льодом в шейкері і міцно збовтайте, потім налийте в келих.
Коктейль: «Кленовий латте»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп Кленовий (3/4 унції)
- Кава еспресо (2 шт.)
- Молоко (8 унцій)
Як приготувати: Об'єднайте в чашці гарячої кави сироп ванілі і кленовий сироп, потім поступово помішуючи додайте тепле молоко.
Коктейль: «Ванільні вершки»
- Сироп Ваніль (3 унції)
- Збиті вершки (1 унція)
- Полуниця молочний коктейль (1 шт.)
Як приготувати: Об'єднайте в блендері сироп ванілі і збиті вершки і добре перемішайте до гладкої основи. Отримавши густу смачну суміш налийте її в молочний коктейль.
Коктейль: «Коралове небо»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Сироп Малина (1/4 унції)
- Сироп Персик (1/2 унції)
- Кава еспресо (2 шт.)
- Молоко (4 унції)
- Збиті вершки
- Малина, ягоди (4 шт.)
- Лід
Як приготувати: Візьміть стакан високий (хайболл) і наповніть його льодом, потім налийте сироп ванілі, сироп малини, сироп персика, кава і молоко, і добре розмішайте використовуючи коктейльну ложку. Зверху прикрасьте збитими вершками і покладіть ягоди малини.
Коктейль: «Печиво пряник»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп Імбир (1 унція)
- Кава еспресо (2 шт.)
- Збиті вершки
- Молоко
Як приготувати: Додайте в чашку з кавою сироп ванілі і сироп імбиру, потім поступово помішуючи долийте тепле молоко. Для прикраси використовуйте збиті вершки.
Коктейль: «Останній час»
- Сироп Ваніль (1/4 унції)
- Сироп Жовтий Банан (1 унція)
- Сироп Лісовий Горіх (1/4 унції)
- Кава еспресо (2 шт.)
- Лід
Як приготувати: Наповніть стакан високий (хайболл) на половину льодом, потім додайте сироп ванілі, сироп жовтий банан, сироп лісовий горіх і каву, і добре розмішайте коктейльної ложкою. Подавайте через пару хвилин.
Коктейль: «М'ятний латте»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп М'ята (1/2 унції)
- Кава еспресо (1 шт.)
- Молоко
Як приготувати: Об'єднайте в чашці з кавою сироп ванілі і сироп м'яти, повільно помішуючи додайте тепле молоко.
Коктейль: «Мед з Ріо»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп Каві (1/2 унції)
- Сироп Мед (1/2 унції)
- Ванільне морозиво (3 унції)
- Лід колотий (100 гр.)
Як приготувати: Об'єднайте в блендері сироп ванілі, сироп меду, сироп кава, морозиво і лід і змішайте до гладкої основи.
Коктейль: «Чорниця з ваніллю»
- Сироп Ваніль (1/2 унції)
- Сироп Чорниця (1/2 унції)
- Кава еспресо (2 унції)
- Лід
Як приготувати: Візьміть шейкер і змішайте в ньому сироп ванілі, сироп чорниці і кави, потім міцно змішайте. Наповніть склянку льодом і перелийте вміст шейкера.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Смак | Ваніль |
- Ціна: 100 ₴