- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 21
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
«Блю кюрасао» – найстаріший і класичний сироп, який прийшов до нас із 19 століття, відомий своїм темно-синім кольором. Гіркий аромат апельсина і тропічних присмак, що відрізняє його від інших видів. Наш «блю кюрасао» необхідний практично завжди і практично скрізь, особливо в алкогольних і безалкогольних коктейлях. Спробуйте поєднувати його з ароматом цитрусових в содової.
Коктейль: «Американський Мохіто»
- Сироп Блю Курасао (1/4 унції)
- Сироп Мохіто Ментол (1/2 унції)
- Ром світлий (1/2 унції)
- Сік лайма (1/2 унції)
- Содова (1/2 унції)
- Лід
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма компонентами і міцно збовтати, потім налити в стакан високий.
Коктейль: «ANTI-FREEZE Мартіні»
- Сироп Блю Курасао (1/4 унції)
- Сироп Зелене яблуко (1/2 унції)
- Горілка (1/2 унції)
- Сік ананаса (1/2 унції)
- Лід
Як приготувати: Взяти шейкер і наповнити усіма інгредієнтами, міцно збовтати, і налити в келих.
Коктейль: «Мексиканець»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Манго (1/2 унції)
- Мускатне вино (3 унції)
- Журавлинний сік (2 унції)
- Содова вода (1 унція)
- Лід
- Для гарніру використовуйте ягоди малини.
Як приготувати: Наповнити шейкер всіма компонентами, крім содової і ягід малини, потім міцно збовтати і налити по склу у високий келих, додати лід і налити содову, покласти ягоди малини.
Коктейль: «Синя агава»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Агава (1 унція) або Нектар агави (1 унція)
- Текіла (2 унції)
- Сік лайма (1 унція)
- Для гарніру використовуйте лайм.
Як приготувати: Взяти шейкер і наповнити його всіма інгредієнтами, потім міцно збовтати. Налити в високий келих по склу і прикрасити лаймом.
Коктейль: «Неділя»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Біле вино (4 унції)
- Горілка (1 унція)
- Содова вода (2 унції)
- Журавлинний сік (1 унція)
- Лід
Як приготувати: Взяти шейкер і наповнити його всіма інгредієнтами, крім содової і льоду. Міцно збовтати, потім налити в стакан високий по стінці, додати лід і содову.
Коктейль: «Синій диявол»
- Сироп Блю Курасао (1 унція)
- Пюре Манго (1 унція)
- Йогурт (5 унцій)
- Лід
Як приготувати: Об'єднати всі компоненти в блендері, крім льоду і добре змішати. Потім окремо міцно збити лід у блендері, змішати з усім іншим. Налити в стакан високий.
Коктейль: «Синя імбирна капиринья»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Лайм (1/2 унції)
- Корінь імбиру (1 ст. ложку)
- Кашаса (2 унції)
- Лід
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма інгредієнтами, і міцно збовтати. Взяти високий келих і налити по краю стіни.
Коктейль: «Синій острів»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Персик (1/2 унції)
- Сироп Тростинний цукор (2 унції)
- Джин (1/2 унції)
- Білий Ром (1/2 унції)
- Текіла (1/2 унції)
- Горілка (1/2 унції)
- Содова (1 унція)
- Лід
- Для гарніру використовуйте лимон.
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма інгредієнтами, і міцно збовтати. Взяти високу склянку і налити по краю стіни. Прикрасити лимоном в склянці.
Коктейль: «Блю Мартіні»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Джин (1/2 унції)
- Лід
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма інгредієнтами, і міцно збовтати протягом 15 секунд. Взяти келих і налити по краю стіни.
Коктейль: «Сині молоко»
- Сироп Блю Курасао (1 унція)
- Молоко
- Для гарніру використовуйте збиті вершки і парасольку.
Як приготувати: Об'єднати всі компоненти у високому стакані і добре збовтати ложкою, додати збиті вершки і парасольку.
Коктейль: «Синій Мохіто»
- Сироп Блю Курасао (1/4 унції)
- Сироп Мохіто Ментол (1/2 унції)
- Ром (1/2 унції)
- Сік лайма (1/4 унції)
- Содова (1/2 унції)
- Лід
Як приготувати: Заповнити шейкер льодом, додати Ром, сироп Мохіто Ментол, сироп Блю Курасао і сік лайма. Потім міцно збовтати протягом 15 секунд. Налити в келих і додати содову.
Коктейль: «Синя малина»
- Сироп Блю Курасао (1/4 унції)
- Сироп Малина (1/2 унції)
- Горілка (3/4 унції)
- Лід
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма інгредієнтами, і міцно збовтати. Взяти келих Мартіні і налити по краю стіни.
Коктейль: «Синя Сангрія»
- Сироп Блю Курасао (1/4 унції)
- Сироп Сангрія (3/4 унції)
- Бренді (1/4 унції)
- Біле вино, м'яке (5 унцій)
- Содова вода (2 унції)
- Лід
Як приготувати: Наповнити шейкер усіма інгредієнтами, крім содової і міцно збовтати. Взяти високу склянку і налити по краю стіни, потім додати содову.
Коктейль: «Біла Коала»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Ожина (1 унція)
- Біле какао (8 унцій)
- Для гарніру використовуйте збиті вершки.
Як приготувати: Об'єднати всі компоненти в чашці і розмішати. Прикрасити вершками.
Коктейль: «Синя Капиринья»
- Сироп Блю Курасао (1 унція)
- Кашаса (2 унції)
- Лід
- Лайм (3 шт.)
Як приготувати: Порізати окремо лайм кубиками і покласти в склянку. Взяти шейкер і змішати всі напої, потім міцно збовтати 20 секунд і налити в склянку з лаймом.
Коктейль: «Карибська Манго»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Ананас (1 унція)
- Сироп Манго (1/4 унції)
- Сироп Тростинний цукор (1 унція)
- Срібна текіла (1/2 унції)
- Ананасовий сік (2 унції)
- Лід
Як приготувати: Взяти високу склянку і налити всі компоненти крім льоду, добре змішати ложкою і додати лід.
Коктейль: «Конкорд»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Сироп Виноград (1/2 унції)
- Срібна текіла (1/4 унції)
- Сік лайма (1/4 унції)
- Лід (1 чашка)
Як приготувати: Взяти блендер і добре змішати всі компоненти до гладкої основи. Подавати в бокалі.
Коктейль: «Виноградна Сангрія»
- Сироп Блю Курасао (1/2 унції)
- Біле вино (4 унції)
- Горілка (1 унція)
- Журавлинний сік (1 унція)
- Сік білого винограду (1 унція)
- Лід
- Содова вода.
Як приготувати: Змішайте всі компоненти крім содової в шейкері, і добре поговорити. Налийте в високий склянку і додати содову.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maribell |
Об`єм | 700 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Смак | Блю Кюросао |
- Ціна: 100 ₴